Η εργασία μας

Στο ιστολόγιο αυτό δημοσιεύουμε λίγα στοιχεία για τα μνημεία και τις προτομές της πόλης του Άργους Ορεστικού όπως τα καταγράψαμε στην εργασία μας.

Το Άργος Ορεστικό

Τρίτη 6 Μαρτίου 2007

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αξιολόγηση του Προγράμματος έγινε μόνο σε σχέση με τους 21 μαθητές (15 αγόρια, 6 κορίτσια και ένας αλλοδαπός μαθητής) της τάξης που εφάρμοσε το πρόγραμμα και το τι έμαθαν αυτοί από τη συμμετοχή τους σε αυτό σχετικά με τους ήρωες και τα μνημεία της πόλης μας.
Για την αξιολόγηση του προγράμματος κάναμε χρήση του ίδιου του ερωτηματολογίου που συνέταξε η τάξη και μοιράσαμε στα άλλα σχολεία. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται παρακάτω.


Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι οι περισσότεροι μαθητές είναι σε θέση μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος να αναγνωρίζουν τους ήρωες και τα μνημεία της πόλης μας.
Αναμφίβολα, η σύγκριση με τα αποτελέσματα των άλλων τάξεων που παρουσιάστηκε σε άλλο πίνακα είναι ευνοϊκή για το σχολείο μας, ωστόσο, θα ήταν μάλλον παραπλανητικό να ισχυριστούμε ότι οι μαθητές μας είναι εξυπνότεροι από τους άλλους. Η εφαρμογή του προγράμματος για μια ολόκληρη χρονιά εξηγεί ικανοποιητικά τις τεράστιες διαφορές που κατέγραψαν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου. Ο παρακάτω πινάκας αναπαριστά τις διαφορές ανάμεσα στην τάξη μας και στις άλλες τετάρτες της πόλης μας αναφορικά με το ερωτηματολόγιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: